Επιτυχής ολοκλήρωση Εθελοντικής αιμοδοσίας της ΕΛΤΑ Courier

Δημοσιεύτηκε στις 14-06-2016

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εθελοντή αιμοδότη ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε από τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό στα κεντρικά γραφεία της ΕΛΤΑ Courier (Λ. Βουλιαγμένης 115-117, ΑΘήνα).

Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και υπάλληλοι της εταιρίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΛΤΑ Courier, που συνεργάζεται με την Πανελλήνια Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ε.Ν.Ε.Α.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) για τη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Στις 14/6/2016 στα κεντρικά γραφεία των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ ΑΕ με την υποστήριξη του Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκαν αιμοληψίες υπαλλήλων της εταιρείας, καθώς επίσης και συλλογή δείγματος μυελού των οστών. Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν 40 άτομα και συλλέχθηκαν 33 μονάδες αίματος.  

Φοιτητές από τη Μυτιλήνη, την Άμφισσα και το Αγρίνιο έφτασαν στο χώρο με σκοπό να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους αφιερώνοντας λίγα λεπτά από τον χρόνο τους, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σταμάτησαν για να ενημερωθούν για τη διαδικασία της αιμοδοσίας.

Ταυτόχρονα υλικό των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ ΑΕ (καπέλα, μπλουζάκια, αφίσες) με σκοπό την ενημέρωση για την αιμοδοσία μοιράστηκε σε όλη την Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες, κινητοποιώντας έτσι αρκετό κόσμο σε όλη την Επικράτεια ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας εθελοντή –αιμοδότη.