Ξεκίνησε τις επισκέψεις του στο δίκτυο της εταιρίας ο Διευθ. Σύμβουλος, Δημήτρης Αποστολάκος

Δημοσιεύτηκε στις 28-02-2017

Με στόχο να παρουσιάσει το επιχειρησιακό πλάνο και την στρατηγική που θα ακολουθήσει η ΕΛΤΑ courier το επόμενο διάστημα, αλλά και για να αφουγκραστεί τις ιδιαίτερες ανάγκες των συνεργατών της εταιρίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Αποστολάκος ξεκίνησε τις επισκέψεις του στα καταστήματα και τα πρακτορεία ανά την Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο κ. Αποστολάκος, έκανε την αρχή, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή, Παναγιώτη Πανάγο, επισκεπτόμενος τα γραφεία της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς και το κέντρο διαλογής ταχυμεταφορών. Εκεί, είχε την ευκαιρία να δει, ιδίοις όμμασι, προβλήματα και θέματα που αφορούν στη λειτουργία και να ανταλλάξει προτάσεις, προβληματισμούς αλλά και λύσεις με το προσωπικό και τους πράκτορες του δικτύου στη Βόρεια Ελλάδα.

Στο ίδιο πλαίσιο, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ο κ. Αποστολάκος πραγματοποίησε επίσκεψη στο πρακτορείο της Σπάρτης, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με συνεργάτες του δικτύου από τις περιοχές της Σκάλας, των Μολάων, της Νεάπολης, της Καλαμάτας και της Σπάρτης, σχετικά με τις ιδιαίτερες ανάγκες των τοπικών πρακτορείων.

Με τις παραπάνω επισκέψεις -οι οποίες θα ενταθούν μέσα στο προσεχές διάστημα- η νέα διοίκηση επιχειρεί να «εγκαινιάσει» μια σειρά ενεργειών, που έχουν στόχο να βοηθήσουν στον προσδιορισμό των προβλημάτων, να ενισχύσουν τη συνεργασία με το δίκτυο πρακτόρων και να θέσουν το πλαίσιο μιας ενιαίας πολιτικής, όσον αφορά στη λειτουργία της εταιρίας.


Από αριστερά προς τα δεξιά: Δ. Πούλος (Μόλαοι), Αφοί Ζάχου (Σπάρτη), Δ. Αποστολάκος, Αντ. Μπιλίμης (Νεάπολη), Ε. Λίγγρη (Καλαμάτα), Ευστ. Σιριάδης (Σκάλα).