Η ΕΛΤΑ Courier στο πλευρό των μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Ορεστιάδας

Δημοσιεύτηκε στις 30-03-2017

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια και με όχημα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, η ΕΛΤΑ courier προσέφερε ένα δώρο αγάπης στους μαθητές του νεοσύστατου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Ορεστιάδας.

Με βασική «οδηγό» και «συνοδοιπόρο» της την ψυχή του σχολείου, τη διευθύντρια του, Κωνσταντίνα Καμαριανάκη, η εταιρία ανέλαβε τη μετάβαση, τη μετακίνηση και τη φιλοξενία των παιδιών και των συνοδών τους, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής τους επίσκεψης στην Αθήνα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης, είχε την τιμή να γνωρίσει τα παιδιά από κοντά και να μοιραστεί μαζί τους μια ξεχωριστή ξενάγηση, σε δύο από τα σημαντικότερα μνημεία της πρωτεύουσας: τη Βουλή και το Ζάππειο Μέγαρο.

Έτσι, ο «Χάρι Πότερ» (σ.σ. ο μικρός Σταύρος), η Κατερίνα, η Ολυμπία, η μικρή μασκότ της ομάδας και τα υπόλοιπα παιδιά, «γέμισαν» με τον ενθουσιασμό τους τη Βουλή, περιηγήθηκαν στις αίθουσές της, «αναβίωσαν» στιγμές της ιστορίας της, φωτογραφήθηκαν με φόντο σημαντικά εκθέματά της αλλά και βρέθηκαν στα θεωρεία της, παρακολουθώντας μέρος της -εν εξελίξει- συνεδρίασης.

Για τη συνέχεια και περπατώντας προς το Ζάππειο, ο  κ. Φειδοπιάστης ξενάγησε τα παιδιά στην Ηρώδου Αττικού, δίνοντάς τους μια «γεύση» από τον Εθνικό Κήπο, το Μέγαρο Μαξίμου, το Προεδρικό Μέγαρο, αλλά και την –πάντα εντυπωσιακή- προεδρική φρουρά.

Φτάνοντας στο Ζάππειο Μέγαρο, τον κ. Φειδοπιάστη και τα παιδιά υποδέχτηκε ο Γεώργιος Χρήστου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων, στην αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται η διαχείριση του συγκεκριμένου κτηρίου, ο οποίος τους επιφύλασσε μια τελευταία έκπληξη: πέρα από την ξενάγηση στους χώρους του Μεγάρου, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και μια ειδική προβολή με τα σημαντικότερα ορόσημα της ιστορίας του.

Από όλους εμάς, τους ανθρώπους της ΕΛΤΑ Courier, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μας προσέφεραν τη βοήθεια τους στην υλοποίηση αυτής της δράσης μας, αλλά και τη δέσμευση μας ότι «θα είμαστε παρόντες» σε όλους εσάς που στο μέλλον θα χρειαστείτε τη δική μας.

Αποστολή μας, εσείς.