Η ΕΛΤΑ Courier μοίρασε πασχαλινά δώρα αλληλεγγύης στο Αναρρωτήριο Πεντέλης

Δημοσιεύτηκε στις 10-04-2017

Με σλόγκαν το «Αποστολή μας να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη» και με όχημα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, φέτος το Πάσχα, η ΕΛΤΑ Courier αποφάσισε να μοιράσει όχι μόνο ευχές, αλλά και έμπρακτη βοήθεια στους συνανθρώπους μας, μέσα από μια σειρά ενεργειών αγάπης και αλληλεγγύης.

Το «σύνθημα» για την έναρξη της φετινής «αποστολής» μας δόθηκε από τον Πρόεδρο της εταιρίας, Αντώνη Φειδοπιάστη.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Μ. Δευτέρας, ο κ.Φειδοπιάστης βρέθηκε στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, για να παραδώσει στον Διοικητή του Αναρρωτηρίου, κ. Καραγκούνη, τα δώρα αγάπης όλων των ανθρώπων της ΕΛΤΑ Courier.

Βιβλία, ρούχα, κουζινικά είδη και παιχνίδια ήταν μερικά μόνο από τα αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν και δωρίστηκαν, με σκοπό να καλύψουν κάποιες πρακτικές ανάγκες αλλά και να γεμίσουν με χαμόγελα, τόσο τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, όσο και τις οικογένειες που έχουν αναλάβει την αναδοχή παιδιών του Αναρρωτηρίου.

Μετά την παράδοση, ο κ.Φειδοπιάστης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς από τον κ. Καραγκούνη για το έργο του Αναρρωτηρίου, να περιηγηθεί στους χώρους του, αλλά και να ανταλλάξει ευχές, αγκαλιές και χαμόγελα με τα παιδιά και το προσωπικό.

Λίγο πριν αποχωρήσει, ο κ.Φειδοπιάστης δεσμεύτηκε πως η ΕΛΤΑ Courier θα βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών και των οικογενειών του ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, σε κάθε μελλοντική τους ανάγκη.

Γιατί για εμάς, τους ανθρώπους της ΕΛΤΑ Courier, αποστολή μας, (πάντα) εσείς.