Η ΕΛΤΑ Courier βραβεύτηκε για την έμπρακτη συμπαράστασή της στο εθελοντικό κίνημα αιμοδοσίας

Δημοσιεύτηκε στις 27-04-2017

Με κεντρικό μήνυμα «Με σταγόνες αγάπης ανθίζει το δέντρο της ζωής» και με την παρουσία του Δημάρχου Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδη Καρπέτα, θρησκευτικών και πολιτειακών παραγόντων, εθελοντών, αλλά και όλων όσοι στηρίζουν την εθελοντική αιμοδοσία, πραγματοποιήθηκε το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Και φυσικά, η ΕΛΤΑ Courier ήταν εκεί, ως διαχρονικός υποστηρικτής της προσπάθειας.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της εταιρίας, Αντώνης Φειδοπιάστης βρέθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης, της πόλης του Κωστάκη Μεσογίτη, του πρώτου πολυδωρητή οργάνων σώματος στην Ελλάδα, για να παρακολουθήσει μέρος του συνεδρίου αλλά και για να παραλάβει την ευχαριστήρια πλακέτα για την έμπρακτη στήριξη που προσφέρει τα τελευταία χρόνια η ΕΛΤΑ Courier στο εθελοντικό κίνημα, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της. 

 

Ο κ. Φειδοπιάστης, αφού παρέλαβε την πλακέτα  από την πρόεδρο της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ε.Ν.Ε.Α.), Ευγενίας Βλάχου,  πήρε το λόγο για να ευχαριστήσει για την τιμητική πρόσκληση αλλά και για να εκφράσει τη δέσμευση της εταιρίας σε αντίστοιχες μελλοντικές δράσεις: «Στόχος μας, να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας. Δέσμευσή μας, να μεταφέρουμε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αποστολή μας, εσείς».

 

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Αιμοδοτών, Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας «ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ», σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και την Πανελλήνια Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ε.Ν.Ε.Α), υπό την αιγίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.).