Επίσκεψη εκπροσώπων του υπουργείου ΨΗΠΤΕ στα γραφεία της ΕΛΤΑ Courier

Δημοσιεύτηκε στις 19-05-2017

Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας ΕΛΤΑ Courier πραγματοποίησαν σήμερα ο Παναγιώτης Σκούτας, Διευθυντής του γραφείου του υπουργού ΨΗΠΤΕ, Νίκου Παππά, και ο  Νίκος Στάβερης, μέλος του Δ.Σ. των ΕΛΤΑ.

Οι κύριοι Σκούτας και Στάβερης «ξεναγήθηκαν» στους ορόφους και συνομίλησαν με εργαζόμενους της εταιρίας και στη συνέχεια ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρo, Αντώνη Φειδοπιάστη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Δημήτρη Αποστολάκο, τον Γενικό Διευθυντή, Παναγιώτη Πανάγο αλλά και τα στελέχη της εταιρίας για την τρέχουσα κατάσταση των διευθύνσεων οικονομικών, λειτουργίας, στρατηγικής ανάπτυξης, ποιότητας και καινοτομίας, πληροφορικής καθώς και της εμπορικής διεύθυνσης.

Στη συνέχεια, οι κύριοι Αποστολάκος και Πανάγος αναφέρθηκαν στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αγοράς των ταχυμεταφορών, καθώς και τις δυσκολίες και τις προκλήσεις τις οποίες η ΕΛΤΑ Courier καλείται να αντιμετωπίσει.

Επιπλέον, οι κύριοι Σκούτας και Στάβερης ενημερώθηκαν για το στρατηγικό πλάνο της εταιρίας, τις αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί και την αναγκαιότητά τους, καθώς και για τις νέες αγορές στις οποίες στοχεύει να εισχωρήσει η ΕΛΤΑ Courier.

Τέλος, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος αναφέρθηκαν στις συνέργειες που στοχεύει να αναπτύξει η ΕΛΤΑ Courier με την μητρική εταιρία. 


Από αριστερά προς τα δεξιά: Αντώνης Φειδοπιάστης, Δημήτρης Αποστολάκος, Παναγιώτης Σκούτας


Αντώνης Φειδοπιάστης, Νίκος Στάβερης, Παναγιώτης Σκούτας, Παναγιώτης Πανάγος, Δημήτρης Αποστολάκος


Παναγιώτης Σκούτας, Νίκος Στάβερης, Αντώνης Φειδοπιάστης, Δημήτρης Αποστολάκος


Νίκος Στάβερης, Παναγιώτης Πανάγος, Αντώνης Φειδοπιάστης, Παναγιώτης Σκούτας, Δημήτρης Αποστολάκος, Ματθαίος Μαργέλος