Η ΕΛΤΑ Courier συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε στις 04-09-2017

Με περισσότερα από 81 χρόνια ιστορίας, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017, θεωρείται το πιο αναγνωρίσιμο εκθεσιακό «προϊόν» στην χώρα.

Στη φετινή διοργάνωση, η ΕΛΤΑ Courier θα δώσει το δυναμικό παρών της σ’ αυτόν τον ισχυρό θεσμό για την οικονομία, με στόχο να διευρύνει την εξωστρέφεια της, να αναδείξει τον καινοτόμο και πρωτοποριακό προσανατολισμό της και να ενισχύσει την πελατοκεντρική φιλοσοφία της. 

Ο -για πρώτη φορά- αυτόνομος εκθεσιακός χώρος της ΕΛΤΑ Courier, θα στεγαστεί στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ- Helexpo στη Θεσσαλονίκη*, στο περίπτερο 15.

Επιπλέον, στα πλαίσια των δράσεων της ΕΛΤΑ Courier στην ΔΕΘ, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου θα παραχωρηθεί κοινή Συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο της εταιρείας, Αντώνη Φειδοπιάστη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Δημήτρη Αποστολάκο και το Γενικό Διευθυντή, Παναγιώτη Πανάγο, όπου θα παρουσιαστεί το πλάνο επιχειρησιακής στρατηγικής και οι βασικοί άξονες του marketing plan της εταιρείας για την τριετία 2017 – 2019.

*Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ Helexpo, Εγνατίας 154, Θεσσαλονίκη.