* Η χρέωση ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τον πάροχο

Νικητής στα βραβεία e-volution οι ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές

Δημοσιεύτηκε στις 26-01-2015

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» των e-volution awards κατέκτησαν οι EΛΤΑ Ταχυμεταφορές.

Τα βραβεία e-volution απονέμονται για τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν και τα ΕΛΤΑ Courier αναδείχθηκαν οι νικητές για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με Ψηφιακή Υπογραφή, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία του Δημοσίου που εφαρμόζει αυτό το σύστημα.

Μέσα από τη διαδικασία της ηλεκτρονικής τιμολόγησης οι ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές όχι μόνο έχουν καταφέρει να πετύχουν μείωση του λειτουργικού κόστους και επιτάχυνση της εργασίας, αλλά ενισχύουν και την Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα. Υπολογίζεται πως ο αριθμός των έντυπων παραστατικών για τις ανάγκες της εταιρείας ξεπερνά τις 240.000 σελίδες.

Πάροχος αυτής της υπηρεσίας για λογαριασμό των ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορών είναι η εταιρεία Retail@Link του ομίλου ENTERSOFT ΑΕ.

Τα ΕΛΤΑ Courier, ιδρύθηκαν το 1987 και αποτελούν θυγατρική εταιρεία των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Μέσα από ένα δίκτυο 750 καταστημάτων και 137 πρακτορείων EΛΤΑ Courier προσφέρονται οι υπηρεσίες ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, SPM (Special Priority Mail) και EMS Express Mail, εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε ταχυδρομικού αντικειμένου σε οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.