Εγκρίθηκε ο ετήσιος ισολογισμός της ΕΛΤΑ Courier: Για 1η φορά η εταιρεία είναι σε θέση να αποδώσει φόρο στο ελληνικό δημόσιο

Δημοσιεύτηκε στις 23-07-2018

Την ανοδική πορεία της ΕΛΤΑ Courier επισφράγισε η έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 19 Ιουλίου, 2018.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Αντώνης Φειδοπιάστης, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΤΑ Courier, κ. Δημήτρης Αποστολάκος, παρουσίασαν στους μετόχους της Εταιρείας την έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν και υπερψηφίστηκαν.

Πρόκειται για την πρώτη φορά μέσα στα 18 έτη συνεχούς λειτουργίας της ΕΛΤΑ Courier που η Εταιρεία είναι σε θέση να αποδώσει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, ύψους περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ.

«Οι οικονομικές καταστάσεις της ΕΛΤΑ Courier αποδεικνύουν την κερδοφορία μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γι’ αυτό. Η ανοδική μας πορεία οφείλεται στις διαρθρωτικές αλλαγές που κάναμε, στον εκσυγχρονισμό τόσο των υποδομών -που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, όσο και των παραγωγικών και πληροφοριακών συστημάτων μας, καθώς και στην στροφή μας όχι μόνο στον πελατοκεντρική αλλά και γενικότερα στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Επενδύουμε σε  νέες τεχνολογίες αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό μας, πάντα με επίκεντρο την εξυπηρέτηση του πελάτη», δήλωσε ο κ. Φειδοπιάστης, προσθέτοντας «Δεν σταματάμε εδώ. Αυτή είναι η αρχή μιας μεγάλης ανοδικής πορείας προς το μέλλον. Ήδη βρισκόμαστε στην 3η θέση και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς των ταχυμεταφορών. Τα θετικά αυτά αποτελέσματα μάς δίνουν την αισιοδοξία πως –μέσα στην επόμενη διετία- θα κατακτήσουμε τη 2η θέση, μετατρέποντας έτσι την ΕΛΤΑ Courier σε έναν από τους leaders της αγοράς».