Μηδενικός δείκτης κρουσμάτων την περίοδο Μαρτίου & Απριλίου 2020

Δημοσιεύτηκε στις 04-05-2020

Η ΕΛΤΑ Courier ενημερώνει ότι, από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, σε συμμόρφωση με τις οδηγίες που εξέδωσαν οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς και σε εφαρμογή των αποφάσεων της διοίκησης, η χρήση μάσκας και γαντιών προστασίας εντός των καταστημάτων παραμένει υποχρεωτική για το προσωπικό όπως είχε οριστεί εξαρχής, ενώ συνιστάται πλέον και για το κοινό. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη παραδοθεί το απαραίτητο υγειονομικό υλικό, σε όλο το δίκτυο.

Η ΕΛΤΑ Courier παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και, με πρώτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας των εργαζομένων της και των πελατών της, προχώρησε εγκαίρως στην ενσωμάτωση όλων των πρωτοκόλλων για τα μέτρα πρόληψης, την τήρηση κανόνων υγιεινής και τη διαχείριση τυχόν κρουσμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία:

  • Προστάτευσε άμεσα τις ευπαθείς ομάδες
  • Εφάρμοσε άμεσα την τηλεργασία, σε όλες τις θέσεις που αυτό ήταν εφικτό.
  • Υιοθέτησε αυξημένα μέτρα απολύμανσης και καθαριότητας σε όλους τους χώρους
  • Διέθεσε έγκαιρα όλο το απαραίτητο υλικό προστασίας (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά) προς το προσωπικό και τους συναλλασσόμενους.
  • Φρόντισε για τη διαρκή ενημέρωση προσωπικού και πελατών για όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά τη διάρκεια των αυτοπρόσωπων συναλλαγών.

Με την ευκαιρία αυτή, η διοίκηση της ΕΛΤΑ Courier επιθυμεί να ευχαριστήσει τόσο το προσωπικό όσο και το κοινό, για την πιστή εφαρμογή των κανονισμών ασφαλείας, χάρη στην οποία επιτεύχθηκε μηδενικός δείκτης κρουσμάτων, κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής.

Οι έκτακτες συνθήκες και τα απρόβλεπτα δεδομένα τα οποία διαμόρφωσαν οι ανάγκες διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης, αλλά και της εορταστικής περιόδου, ήταν αναμενόμενο να προκαλέσουν φαινόμενα καθυστερήσεων. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση και το προσωπικό της ΕΛΤΑ Courier, σας ευχαριστούν για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε και σας διαβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται ακατάπαυστα προσπαθώντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Η ΕΛΤΑ Courier, θα συνεχίσει να στηρίζει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια, για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τη γρήγορη επιστροφή της ελληνικής κοινωνίας στην κανονικότητα, συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια «Μένουμε Ασφαλείς».