Διαμόρφωση υπηρεσιών λόγω έκτακτων συνθηκών COVID -19

Δημοσιεύτηκε στις 16-11-2020

Αγαπητοί πελάτες,

Λόγω των έκτακτων συνθηκών για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος COVID-19, αλλά και λόγω των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών της επερχόμενης περιόδου, η ΕΛΤΑ Courier, με γνώμονα τη διαφύλαξη της ποιότητας των υπηρεσιών της, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και παράλληλα την υγεία των εργαζομένων της, προχωρά σε διαμόρφωση των υπηρεσιών της όπως αναφέρονται παρακάτω. Συγκεκριμένα:

  1. Αναστέλλεται προσωρινά η πρόσθετη υπηρεσία «Επίδοση σε προκαθορισμένη ώρα».
  2. Αναστέλλεται προσωρινά η πρόσθετη υπηρεσία «Επίδοση Σάββατο». (Σημειώνεται ότι η λειτουργία των καταστημάτων και θυρίδων την ημέρα του Σαββάτου συνεχίζεται κανονικά).
  3. Οι παραδόσεις στην Πόρτα πραγματοποιούνται στην είσοδο, σε ανοιχτό χώρο, τηρουμένων των κατάλληλων αποστάσεων. Συστήνεται οι πελάτες να κρατούν το δικό τους στυλό, στις περιπτώσεις που απαιτείται η υπογραφή εντύπων.
  4. Συστήνεται η δυνατότητα ανέπαφων επιδόσεων, υπό τις προϋποθέσεις:
    • τα αντικείμενα να μην απαιτούν παράδοση με αντικαταβολή ή εξόφληση από τον παραλήπτη ή οποιουδήποτε τύπου οικονομική συναλλαγή
    • να μην απαιτείται επίδοση με ταυτοπροσωπία ή υπογραφές εγγράφων ή ταυτόχρονη παραλαβή άλλων αντικειμένων
    • να έχει καταγραφεί ορθός αριθμός κινητού τηλεφώνου παραλήπτη
  5. Σε περίπτωση αδυναμίας και της 2ης επίδοσης, τα αντικείμενα παραμένουν στα καταστήματα για 15 ημέρες, κατά τις οποίες μπορεί να πραγματοποιηθεί επίδοση από τις θυρίδες, κατά το ωράριο λειτουργίας αυτών και τηρουμένων των ατομικών μέτρων προστασίας και των απαραίτητων αποστάσεων.

Οι πελάτες μας μπορούν να εντοπίζουν τις αποστολές τους από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.elta-courier.gr πληκτρολογώντας τον κωδικό του αντικειμένου τους, ενώ, για κάθε άλλη πληροφορία, μπορούν να επικοινωνούν σε ένα από τα παρακάτω:

  • στον πενταψήφιο αριθμό 11120
  • στα τηλεφωνικά κέντρα των κατά τόπους καταστημάτων
  • να μας αποστέλλουν μήνυμα μέσω των πεδίων «επικοινωνία» ή «live chat» στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.elta-courier.gr

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η εταιρία μας εργάζεται εντατικά για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη δυνατή παράδοση όλων των αποστολών παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ