ΕΛΤΑ Courier: Επαναφορά στην ομαλότητα

Δημοσιεύτηκε στις 14-01-2021

Ποια μέτρα έλαβε η εταιρεία για τη ρύθμιση παραλαβών & παραδόσεων

Σε πλήρη εξομάλυνση επανήλθε το σύστημα παραλαβών και παραδόσεων της ΕΛΤΑ Courier, το οποίο επέστρεψε στα φυσιολογικά επίπεδα χρονικής επίδοσης, της περιόδου πριν το δεύτερο lockdown.

Το προηγούμενο διάστημα, η εταιρεία έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση του ιδιαίτερα αυξημένου όγκου που προέκυψε από την εκτίναξη του ηλεκτρονικού εμπορίου (και η οποία έφτασε το 100% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά) και ρύθμισε τη λειτουργία της στα νέα δεδομένα. Ανάμεσα σε αυτά, η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας, όποτε αυτό κρίθηκε απαραίτητο, η ενίσχυση του προσωπικού, αλλά και η παροχή κινήτρων για την ενίσχυση της διανομής.

Με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίσθηκε και το ζήτημα του μεγάλου όγκου αντικειμένων προς παράδοση που συσσωρεύθηκε στις αποθήκες της εταιρείας, ιδιαίτερα την περίοδο των αρχών του Δεκεμβρίου, οπότε η έξαρση των παραγγελιών διαμόρφωσε έντονο πρόβλημα για ολόκληρο τον κλάδο των ταχυμεταφορών στη χώρα.

Πλέον η ΕΛΤΑ Courier, έχοντας προσδιορίσει τον όγκο αντικειμένων που μπορεί να εξυπηρετήσει, διαχειρίζεται και παραδίδει τα δέματα εντός των συμφωνηθέντων χρονικών ορίων έτσι ώστε να διασφαλίσει τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της. Παράλληλα προγραμματίζει όλες εκείνες τις ενέργειες που θα της επιτρέψουν στο άμεσο μέλλον να αυξήσει τους όγκους αντικειμένων που μπορεί να διαχειριστεί πάντα με συνέπεια και με στόχο την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Με την ευκαιρία, η διοίκηση της ΕΛΤΑ Courier, επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες προς το κοινό και τους πελάτες της για την υπομονή που επέδειξαν σε περιπτώσεις κατά τις οποίες υπήρξαν χρονικές καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή τους και να υπογραμμίσει ότι θα συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες τους με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα και ακόμη καλύτερες προϋποθέσεις. Επιθυμεί επίσης να εκφράσει δημόσια την ικανοποίησή της για την κινητοποίηση και τη σκληρή προσπάθεια του προσωπικού και των συνεργατών της στη διαχείριση του τεράστιου όγκου που προέκυψε το προηγούμενο δίμηνο, αλλά και τη σταδιακή επιστροφή στην πλήρη ομαλότητα.