Χρυσό βραβείο για την ΕΛΤΑ Courier στα Franchise Success Awards 2021

Δημοσιεύτηκε στις 27-05-2021

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συνεισφορά της EΛΤΑ Courier στην ανάπτυξη της αγοράς του Franchising αλλά και συνολικά στην οικονομία και την κοινωνία, η επιτροπή αξιολόγησης έδωσε το χρυσό βραβείο στην εταιρεία του Ομίλου ΕΛΤΑ.

Το βραβείο απoτελεί μια σημαντική αναγνώριση των ενεργειών της εταιρείας για την ταχύτητα και το εύρος μετασχηματισμού που επέδειξε ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας και των προκλήσεων που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της. Σε ένα κλάδο o οποίος μετατράπηκε στο συνδετικό κρίκο για τη διατήρηση του εμπορίου, η ΕΛΤΑ Courier πέτυχε σημαντική ανάπτυξη του δικτύου franchise. Βάζοντας στο επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του, η ΕΛΤΑ Courier προσέφερε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, υπερβαίνοντας παθογένειες και αναπτύσσοντας νέες λύσεις για τους franchisees προσφέροντάς τους εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης.

Τα Franchise Success Awards επιβραβεύουν τις εταιρείες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και τις προκλήσεις των καιρών, έχοντας διαγνώσει τις αλλαγές στο πεδίο του ανταγωνισμού και βελτιώσει τη συνολική αγοραστική εμπειρία, επενδύοντας με συνέπεια στα σημεία διαφοροποίησης, διαμορφώνοντας και μία συγκροτημένη επιχειρηματική πρόταση. Στόχος των Franchise Success Awards είναι η προβολή των βέλτιστων πρακτικών και των στοιχείων που ισχυροποιούν το franchising και ευρύτερα την ελληνική οικονομία.