H ΕΛΤΑ Courier ανέλαβε για 15η χρονιά τη μεταφορά των γραπτών των Πανελλαδικών εξετάσεων στα βαθμολογικά κέντρα!

Δημοσιεύτηκε στις 08-07-2021

Για 15η χρονιά η ΕΛΤΑ Courier ήταν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα σχολεία και τους βαθμολογητές, μεταφέροντας με ασφάλεια, ταχύτητα και εμπιστευτικότητα τα γραπτά από τα εξεταστικά κέντρα όλης της Ελλάδας, μεταφέροντας συνολικά 168.277 γραπτά μαθητών σε όλη την Ελλάδα.

Με την ίδια εμπιστευτικότητα και ασφάλεια, η ΕΛΤΑ Courier έχει αναλάβει να αποστείλει τις τελικές εκτυπώσεις με τις βαθμολογίες των εξεταζόμενων, από τα βαθμολογικά κέντρα, οι οποίες θα αναρτηθούν σε όλα τα σχολεία της χώρας στις 9 Ιουλίου.

Γι’ αυτήν την εξαιρετικά σημαντική αποστολή της μεταφοράς των γραπτών, η ΕΛΤΑ Courier έχει δημιουργήσει μια ειδική ομάδα 120 ατόμων, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Πρόκειται για μια ομάδα εργαζομένων ειδικών αποστολών με μεγάλη εμπειρία και εξοικείωση στις απαιτήσεις του έργου, οι οποίοι έχουν τις ικανότητες να πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που προβλέπει το Υπουργείο Παιδείας για τη διασφάλιση του αδιάβλητου της διαδικασίας.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου απαιτήθηκαν 816 επείγοντα αυθημερόν δρομολόγια και μεταφέρθηκαν συνολικά 3.731 δέματα.