Περισσότερα από 6.900 δέματα με είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν με τη δράση της ΕΛΤΑ Courier για δωρεάν αποστολές στους πυρόπληκτους

Δημοσιεύτηκε στις 20-08-2021

Η ΕΛΤΑ Courier σύμμαχος της ευρύτερης προσπάθειας για την ανακούφιση των πληγέντων, ανέλαβε την πρωτοβουλία να μεταφέρει δωρεάν όλες τις αποστολές ειδών και αγαθών πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρώνονταν σε όλα τα καταστήματα του δικτύου ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier προς τους πυρόπληκτους.

Παράλληλα με πρωτοβουλία των εργαζομένων της, η ΕΛΤΑ Courier συμμετείχε σε διάφορες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, την προετοιμασία αλλά και τη διανομή τροφίμων και γευμάτων προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

Αρωγός, λοιπόν, αυτής της προσπάθειας, η ΕΛΤΑ Courier διεκπεραίωσε από τις 5 έως τις 18 Αυγούστου πάνω από 1.700 αποστολές και με περισσότερα από 6.900 δέματα προς τις πληγείσες περιοχές σε όλη την Ελλάδα ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη δράση.

Με την υποστήριξη που έδειξαν οι πελάτες της ΕΛΤΑ Courier και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η εταιρεία κατάφερε να συνδράμει με τον δικό της τρόπο και τα δικά της μέσα προς όλους όσους το είχαν ανάγκη. Για τον λόγο αυτό, η ΕΛΤΑ Courier θέλει να ευχαριστήσει όλους που στήριξαν αυτό το εγχείρημα αγάπης και συνεισφοράς.