Με το νέο Mobile App “EΛΤΑ Courier“ η αναζήτηση αποστολών είναι στο χέρι σας!
Τώρα διαθέσιμη και η web version: https://app.elta-courier.gr/

Το νέο Marketplace της ΕΛΤΑ Courier είναι γεγονός!

Δημοσιεύτηκε στις 01-02-2022

Η ΕΛΤΑ Courier ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις της αγοράς και οδηγώντας τις εξελίξεις, μπαίνει δυναμικά στο χώρο του E-commerce δημιουργώντας το δικό της Marketplace, ecouriermarket.com, δίνοντας έτσι σε κάθε εμπορική επιχείρηση τη δυνατότητα να προβληθεί σε μια πλατφόρμα χωρίς σύνορα.

Στο ecouriermarket.com δίνεται, σε κάθε εμπορική επιχείρηση, η δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό της χώρο , όπου θα μπορέσει να εντάξει και να προβάλει τα προϊόντα της ακόμα και εάν δε διαθέτει δικό της e-shop.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Marketplace της ΕΛΤΑ Courier είναι ότι τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι καταναλωτές βγαίνουν εξίσου κερδισμένοι μεγιστοποιώντας την ικανοποίηση τους. Συνοπτικά, το Marketplace της ΕΛΤΑ Courier προσφέρει στις επιχειρήσεις:

  • Χρέωση με ετήσια συνδρομή και όχι με βάση τον τζίρο των πωλήσεων ή ανά Click
  • Τη δημιουργία δωρεάν e-Shop, με δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων των καταστημάτων
  • Μοναδικό subdomain για κάθε έμπορο, δωρεάν, χωρίς ετήσιο κόστος
  • Δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για κάθε νέα παραγγελία που λαμβάνει το e-shop καθώς και προγραμματισμού ημέρας και ώρας παραλαβής από την ΕΛΤΑ Courier
  • Live τεχνική υποστήριξη με συνεργάτη
  • Δημιουργία online αποθήκης, για όσες επιχειρήσεις δεν διατηρούν μηχανογραφημένες, για υπολογισμό του στοκ και ενημέρωση αποθεμάτων
  • Σύνδεση με Social Media, media corner και αναλυτικό reporting
  • Δημιουργία ενός επιπλέον καναλιού για τους εμπόρους στο οποίο μπορούν να εμπορεύονται τα προϊόντα τους και να δημιουργούν επιπρόσθετες πωλήσεις.
  • Παροχή συσκευασιών από την ΕΛΤΑ Courier σε διαφορετικές διαστάσεις με διακριτική σήμανση έτσι ώστε να προσφέρεται χώρος για το branding του εμπόρου

Επισκεφτείτε τώρα το ecouriermarket  και προχωρήστε άμεσα στην εγγραφή σας αποκτώντας εύκολα και γρήγορα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Τα πλεονεκτήματα όμως δε σταματάνε εδώ! Πάρτε τον έλεγχο των αγορών σας, παρακολουθώντας την πορεία των αποστολών σας κάθε στιγμή μέσω του mobile app ΕΛΤΑ Courier, γιατί αποστολή μας είστε εσείς!

 

Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη για ελεύθερη λήψη και εγκατάσταση από το Play Store για χρήστες Android και από το Apple Store για χρήστες iPhone/iPad.