Η ΕΛΤΑ Courier στο πλευρό των γυναικών-θυμάτων κακοποιητικών συμπεριφορών

Δημοσιεύτηκε στις 25-11-2021

Σε μία κίνηση με υψηλό συμβολισμό, για ένα θέμα που απασχολεί έντονα, το τελευταίο διάστημα, την ελληνική κοινωνία, προχώρησε η ΕΛΤΑ Courier αναλαμβάνοντας τη δωρεάν μεταφορά και παράδοση κιβωτίων με είδη βοήθειας, από τη Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, προς τους 19 Ξενώνες Φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας.

Η ΕΛΤΑ Courier προχώρησε στη δράση αυτή, επιδεικνύοντας έμπρακτα το υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας της ίδιας αλλά και όλου του Ομίλου ΕΛΤΑ. Η Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων  είναι  ο  φορέας για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών. Για την προστασία και στήριξη των γυναικών θυμάτων βίας  λειτουργεί ένα ολοκληρωμένο Δίκτυο Δομών, σε ολόκληρη τη χώρα. Οι ξενώνες   παρέχουν ασφαλή διαμονή και σίτιση σε γυναίκες θύματα έμφυλης βίας και τα παιδιά τους.

Η ΕΛΤΑ Courier, από την πλευρά της, θεωρεί την ενέργεια αυτή, με τη δωρεάν μεταφορά βοήθειας προς τους 19 ξενώνες, ως ελάχιστη συμβολή στον ευρύτερο αγώνα για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών. Δηλώνει παράλληλα, ότι συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης, στηρίζοντας με τα δικά της μέσα, τον άνθρωπο και την κοινωνία.

Παραθέτεται επίσης και η Ευχαριστήρια Επιστολή από την ΓΓ΄για τη δράση της ΕΛΤΑ Courier