Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το test της Black Friday!

Δημοσιεύτηκε στις 03-12-2021

H ΕΛΤΑ Courier πέτυχε εξαιρετικούς χρόνους στη διαχείριση των αντικειμένων που της παραδόθηκαν προς διανομή στο πλαίσιο της φετινής γιορτής του ηλεκτρονικού εμπορίου, Black Friday και Cyber Monday!

Η αγορά της φετινής περιόδου ήταν αυξημένη κατά 9% σε σχέση με τον μέσο όρο των προηγούμενων αντίστοιχων ημερών του Νοεμβρίου και περίπου 40% σε σχέση με αυτήν του 2019, κάτι που όμως, δεν εμπόδισε την ΕΛΤΑ Courier, να αποστείλει τα πακέτα στους παραλήπτες τους, εντός του αναμενόμενου χρόνου (1,8 ημέρες) και χωρίς να παρατηρηθούν φαινόμενα συμφόρησης ή καθυστερήσεων, γεγονός το οποίο σηματοδοτεί σημαντική αύξηση των αυθημερόν παραδόσεων.

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των οροσήμων αυτών, που θέτουν νέα δεδομένα στην ελληνική αγορά ταχυμεταφορών, διαδραμάτισε το νέο Ρομποτικό Σύστημα Διαλογής στο Κρυονέρι, το οποίο έχει τριπλασιάσει τη δυνατότητα διαχείριση αντικειμένων σε δεδομένο χρόνο.

Ο Όμιλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων και η ΕΛΤΑ Courier, συνεχίζουν με γοργά βήματα τον εκσυγχρονισμό και τη μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή, με στόχο την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών προς τους πελάτες τους.