* Η χρέωση ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τον πάροχο

Μάριος-Ερρίκος Τζαβάρας

Ο Μάριος-Ερρίκος Τζαβάρας είναι διπλωματούχος της Επιστήμης της Πληροφορικής (BSc in Computer Science) από το κολλέγιο του Queen Mary του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ανάλυση & Σχεδιασμό Μεγάλων Συστημάτων Πληροφορικής (MSc in Business Systems Analysis & Design) από το City University του Λονδίνου.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο τομέα της πληροφορικής σε Ελληνικές και Διεθνείς εταιρείες. Υπήρξε συνιδρυτής και για πολλά έτη Διευθύνων Σύμβουλος της Unibrain A.E. (1985-2000), εταιρείας κατασκευής εξειδικευμένου λογισμικού και υλικολογισμικού και μετέπειτα Chief Executive Officer της θυγατρικής εταιρείας στο Σίλικον Βάλλεϋ της Καλιφόρνιας (2000-2005).

Στη συνέχεια εργάστηκε ως Chief Technology Officer σε εταιρεία πληροφορικής με αντικείμενο τη τεχνολογία Speech-to-Text (2005-2007) και ως Chief Operations Officer σε εταιρεία πληροφορικής, με αντικείμενο την εξοικονόμηση ενέργειας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής (2015-2018).

Ήταν συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με κύριο αντικείμενο τη κατασκευή και λειτουργία αιολικών πάρκων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (2007-2015).

Το τελευταίο έτος ήταν υπεύθυνος της εταιρείας ανάπτυξης εφαρμογών επιχειρηματικού λογισμικού SingularLogic Α.Ε.για την ανάπτυξή της στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη διείσδυση νέων τεχνολογιών στις υπάρχουσες λύσεις λογισμικού της.