* Η χρέωση ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τον πάροχο

Αποκτήστε τη δική σας επιχείρηση ΕΛΤΑ Courier (χωρίς franchise entry fee)!


Η αγορά ταχυμεταφορών στην Ελλάδα παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια σταθερούς ετήσιους ρυθμους ανάπτυξης. Επιπρόσθετα, η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα και τον κόσμο, αυξάνει συνεχώς τις ανάγκες των καταναλωτών και των επιχειρήσεων για γρήγορη και αξιόπιστη αποστολή αντικειμένων, γεγονός που προσδίδει στη συγκεκριμένη αγορά επιπρόσθετες προσδοκίες ανάπτυξης και εξέλιξης πέραν των μέχρι τώρα καταγεγραμμένων.

Η επένδυση στον κλάδο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας και αντικειμένων, με την εγγύηση και τις προοπτικές που προσφέρει η ΕΛΤΑ Courier, αποτελεί μια σίγουρη επένδυση, και ταυτόχρονα, μια επιχειρηματική δραστηριότητα με αναγνώριση και κύρος για την τοπική κοινωνία και επιχειρηματική κοινότητα.

Δείτε σήμερα κιόλας τα επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα που παραμένουν ανοικτά στην πρόσκλησή μας και προωθήστε την αίτησή σας ή τηλεφωνήστε μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Για την αίτησή σας για Πρακτορείο ΕΛΤΑ Courier, θα πρέπει να έχουν συμπληρωθεί και αποσταλεί όλα τα σχετικά έγγραφα και δικαιολογητικά με την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ή με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: 

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.
Επιτροπή Αξιολόγησης Πρακτορείων
Λ. Μεσογείων 395, 153 43, Αγία Παρασκευή 

  • Υπογεγραμμένη αίτηση
  • Υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής και στις δυο σελίδες
  • Επισυναπτόμενα δικαιολογητικά παραγράφου 6 επικυρωμένα
  • Επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά από τις 09:00-17:00 στο τηλέφωνο 210 6073081.

 

Σημείωση: Η εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. δεν δεσμεύεται έναντι των ενδιαφερομένων που θα καταθέσουν αιτήσεις και διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια να επιλέξει ως ανάδοχο αυτόν που θα κρίνει ως καταλληλότερο για τη λειτουργία του Πρακτορείου.