* Η χρέωση ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τον πάροχο

Υπηρεσία Εξωτερικού Fast Parcel Cyprus (FPC)

 
Η βασική υπηρεσία αεροπορικής ταχυμεταφοράς από και προς την Κύπρο για ιδιώτες και επιχειρήσεις, που εγγυάται  door to door αποστολές ακόμα και την επόμενη μέρα, σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Χαρακτηριστικά FPC
 
 • Αεροπορική μεταφορά 
 • Επίδοση ακόμα και την επόμενη μέρα στη διεύθυνση του παραλήπτη* 
 • Χρέωση βάση πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους: 
  • Μέγιστο μήκος ανά αντικείμενο:  1,5 m / Μήκος και περίμετρος: 3 m. Σε περίπτωση υπέρβασης , κατόπιν συνεννόησης με το customer service.  
  • Μέγιστο  πραγματικό βάρος ανά αντικείμενο: 30 kg . Σε περίπτωση υπέρβασης , κατόπιν συνεννόησης με το customer service.  
 • Online ιχνηλάτηση (track & trace) εντοπισμού των αντικειμένων όπου και αν βρίσκονται
 • Προσωπική τηλεφωνική εξυπηρέτηση (για πελάτες με σύμβαση)
  *Επίδοση σε 2-3 εργάσιμες μέρες στις απομακρυσμένες περιοχές  
 
Πρόσθετες υπηρεσίες (με επιπλέον χρέωση)
 
Αντικαταβολή: Αποστολή εμπορευμάτων με είσπραξη μετρητών από τον παραλήπτη και επίδοση στον δικαιούχο κατόπιν συμφωνίας, μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η απόδοση των αντικαταβολών γίνεται εντός 4-5 εργάσιμων ημερών και υπάρχει άμεση ενημέρωση για την κατάθεση με ηλεκτρονικό μήνυμα (email). 
 
Επίδοση σε προκαθορισμένη ώρα (σε επιλεγμένους προορισμούς): Επίδοση της αλληλογραφίας ή των αντικειμένων σας εντός προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος μέσα στην ημέρα.
 
Επιστροφή δικαιολογητικών: Επίδοση εγγράφων και δικαιολογητικών στον παραλήπτη  και επιστροφή τους στον αρχικό αποστολέα.
  
Καταθέστε τις αποστολές σας στα σημεία εξυπηρέτησης της ΕΛΤΑ Courier ή καλέστε μας στα 11120 (από σταθερό με αστική χρέωση) και θα έρθουμε να τις παραλάβουμε από την πόρτα σας.