Η χρέωση ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τον πάροχο

Εμείς και η αποστολή μας

Προφίλ

Η ΕΛΤΑ Courier είναι Ανώνυμη Εταιρία που ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών – courier services. Είναι μέλος του Ομίλου ΕΛ.ΤΑ. (Ελληνικά Ταχυδρομεία) και αποτελεί συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ, της πρώτης υπηρεσίας courier στην Ελλάδα που άρχισε να προσφέρεται στην αγορά το 1986. Σήμερα, με πείρα 30 και πλέον χρόνων, σύγχρονη αντίληψη οργάνωσης και λειτουργίας και εξειδικευμένο προσωπικό, κερδίζουμε την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων επιχειρήσεων και καταναλωτών χάρη στις ευέλικτες υπηρεσίες μας και τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε αντικειμένου, σε οποιονδήποτε προορισμό στην Ελλάδα και τον κόσμο.


Καθιερώθηκε στην ταχυδρομική αγορά γιατί θέλει και μπορεί να ανταποκρίνεται με σχέδιο, πρόγραμμα, αξιοπιστία και ευέλικτες υπηρεσίες και λύσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών της, αποτέλεσμα της δημιουργικής προσπάθειας και απόδοσης των ανθρώπων της.


Με επίκεντρο τις ανάγκες ταχυμεταφοράς των πελατών μας, η δυναμική της ΕΛΤΑ Courier επιβεβαιώνεται:ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Περισσότερα από 800 σε όλη την Ελλάδα και 500.000 στον κόσμο


ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΥΚΛΑ

Περισσότερα από 350


ΔΙΑΚΙΝΗΘΕΝΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Περισσότερα από 12,3 εκατομμύρια το 2017Όραμα

Όραμά μας, να είμαστε η πρωτοπόρα και εξειδικευμένη εταιρεία στην αγορά παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφορών και εφοδιαστικής αλυσίδας, προσφέροντας ποικίλες ανταγωνιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ποιότητας, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας, με ταχύτητα και αξιοπιστία, συμβάλλοντας στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων τους.


Αποστολή

  • Να θέτουμε πρότυπα ανάπτυξης στην αγορά ταχυμεταφορών σε συνδυασμό με την εφοδιαστική αλυσίδα των πελατών μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
  • Να καινοτομούμε ώστε να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας σε κάθε αποστολή.
  • Να διαφοροποιούμαστε με ένα ισχυρό και πολλαπλών επιλογών για τον πελάτη χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών ταχυμεταφοράς και εφοδιαστικής αλυσίδας.