Εντυπωσιακή η παρουσία της ΕΛΤΑ Courier στην έναρξη της 83η Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε στις 10-09-2018

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων, συνεργάτες, αλλά και πλήθος κόσμου βρέθηκαν στον εκθεσιακό χώρο της ΕΛΤΑ Courier, καθόλη τη διάρκεια του 1ου Σαββατοκύριακου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην οποία η εταιρεία συμμετέχει σαν εκθέτης.  

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της εταιρείας, Αντώνης Φειδοπιάστης, ο Διεθύνων Σύμβουλος, Δημήτρης Αποστολάκος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και στελέχη από τα γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης,  εγκαινίασαν  τον εκθεσιακό χώρο της ΕΛΤΑ Courier, που στεγάζεται στο περίπτερο 15. 

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εταιρεία μας δίνει το δυναμικό παρών της σ’ αυτόν τον ισχυρό θεσμό για την οικονομία, τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στόχος της φετινής συμμετοχής μας είναι να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο την εξωστρέφεια μας, να αναδείξουμε τον καινοτόμο και πρωτοποριακό προσανατολισμό μας και να ενισχύσουμε την πελατοκεντρική φιλοσοφία της ΕΛΤΑ Courier», δήλωσε ο κ. Φειδοπιάστης.

Με την παρουσία του τίμησε το περίπτερο της εταιρείας ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παρέλαβε από τον Πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier ένα ασημένιο ζευγάρι μανικετόκουμπα με το λογότυπο της εταιρείας, ενώ και ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, βρέθηκε στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας, όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier για την πορεία της εταιρείας καθώς και τα εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα που παρουσιάζει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.  

Εντυπωσιακή ήταν και η προσέλευση του κοινού αλλά και επαγγελματιών, όπου, καθόλη τη διάρκεια του διημέρου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες της ΕΛΤΑ Courier από  τα στελέχη της εταιρείας, τα οποία θα βρίσκονται στη ΔΕΘ μέχρι την ολοκλήρωσή της.