Στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Καισαριανής δώρισε 340kg τρόφιμα η ΕΛΤΑ Courier

Δημοσιεύτηκε στις 16-01-2019

Η ΕΛΤΑ Courier, πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει την έμπρακτη βοήθειά της σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Αυτή τη φορά, ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Αντώνης Φειδοπιάστης, παρέδωσε 340 κιλά τρόφιμα πρώτης ανάγκης στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Καισαριανής.

Συγκεκριμένα, τις εγκαταστάσεις του Δικτύου στην Καισαριανή επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης16 Ιανουαρίου ο κ Α. Φειδοπιάστης μαζί με τον κ. Παναγιώτη Μελαχρινό, Διευθυντή του Γραφείου καθώς και στελέχη του επιτελείου του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά.

«Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σήμερα η αλληλεγγύη –με την ουσιαστική έννοια- είναι “δυνατή” μέσα στην κοινωνία μας. Γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερη χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Με τη δωρεά 340 kg τροφίμων πρώτης ανάγκης σε μια δομή που έχει να παρουσιάσει τόσο αξιόλογο έργο, θέλουμε να δείξουμε και τη δική μας έμπρακτη βοήθεια και στήριξη». 

Τον Πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier και τον κ. Μελαχρινό, υποδέχτηκαν η συντονίστρια του Δικτύου, κα Ελένη Παπουτσίδου, καθώς και εθελοντές αλλά και ωφελούμενοι.  

«Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Καισαριανής έχει σαν στόχο την στήριξη ευπαθών ομάδων, μέσα από δράσεις όπως η συλλογή και διάθεση τροφίμων, ρούχων, φαρμάκων κ.λπ.. Σας ευχαριστούμε θερμά για την απλόχερη διατροφική βοήθεια που προσφέρετε σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζει το Δίκτυο Αλληλεγγύης Καισαριανής. Η προσφορά σας θα αποτελέσει ουσιαστική βοήθεια στο έργο μας», ανέφερε η κυρία Παπουτσίδου. 

Υπενθυμίζουμε ότι η σημερινή παράδοση ανήκει σε μια σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΤΑ Courier που θα υλοποιηθούν καθόλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου και περιλαμβάνουν τη δωρεά σχεδόν 2 τόνων τροφίμων αλλά και εξοπλισμού πληροφορικής σε ιδρύματα και κοινωνικές δομές στην Αττική.