Στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως παραδόθηκαν 340 kg τρόφιμα από την ΕΛΤΑ Courier

Δημοσιεύτηκε στις 18-01-2019

Σχεδόν 350 κιλά τρόφιμα πρώτης ανάγκης παρέδωσε η ΕΛΤΑ Courier στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί και φέτος η εταιρεία σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική κίνηση Wise Greece. 

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας μαζί με τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμανδρίτη κ. Νικόδημο Αθανασίου, υποδέχτηκαν -το πρωί της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου- τον Πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier, κ. Αντώνη Φειδοπιάστη, καθώς και συνεργάτες  του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Νίκου Παππά στα γραφεία της Μητρόπολης, στο Καματερό.  

Ο Πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, κ. Αντώνης Φειδοπιάστης, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρα

«Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε σήμερα εδώ, παραδίδοντάς σας 340 kg τρόφιμα πρώτης ανάγκης, για την κάλυψη μέρους των αναγκών των ανθρώπων που -με τόση αγάπη- φροντίζετε μέσα από τις δομές σας. Δεν πρόκειται για φιλανθρωπία, αλλά για μια πράξη αλληλεγγύης και στήριξης στο σπουδαίο έργο που επιτελείτε. Δεσμευόμαστε πως θα είμαστε στο πλευρό σας, προσφέροντας με κάθε δυνατό τρόπο, σε κάθε μελλοντική σας ανάγκη», δήλωσε ο κ. Φειδοπιάστης.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, κ. Αντώνης Φειδοπιάστης με τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμανδρίτη κ. Νικόδημο Αθανασίου

Υπενθυμίζουμε ότι η σημερινή παράδοση ανήκει σε μια σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΤΑ Courier που θα υλοποιηθούν καθόλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου και περιλαμβάνουν τη δωρεά τροφίμων αλλά και εξοπλισμού πληροφορικής σε ιδρύματα και κοινωνικές δομές στην Αττική.