Τα δώρα του Αη Βασίλη για τα παιδιά του «Χαμόγελου»

Δημοσιεύτηκε στις 18-01-2021

Η ΕΛΤΑ Courier συνεχίζει τη συνεργασία της με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιώντας τις Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες των παιδιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του, στηρίζοντας έμπρακτα την αποστολή του.

 

Τα δώρα του Άγιου Βασίλη για το σπίτι των Μελισσίων του Οργανισμού εξασφάλισε η ΕΛΤΑ Courier, υλοποιώντας την πρώτη δράση της συνεργασίας της εταιρείας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για το 2021.

Όπως προβλέπει κάθε χρόνο η παράδοση για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν γράφοντας ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Οι εταιρείες που συνεργάζονται και υποστηρίζουν την αποστολή του, μαζεύουν τα δώρα που έχουν ζητήσει τα παιδιά και φροντίζουν να φτάσουν στα σπίτια του Οργανισμού. Έτσι, στο πλαίσιο της ξεχωριστής αυτής δράσης, τα ΕΛΤΑ Courier, μπόρεσαν να κάνουν πραγματικότητα τις επιθυμίες 24 παιδιών που μεγαλώνουν στο σπίτι των Μελισσίων.

Ήταν ένα ακόμη βήμα στη συνεργασία της ΕΛΤΑ Courier που ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες του 2020, όταν η εταιρεία παρέδωσε στα γραφεία του Οργανισμού 40 δέματα με σχολικά είδη και είδη προσωπικής υγιεινής που προσφέρθηκαν από συμπολίτες μας απ’ όλη τη χώρα, πραγματοποιώντας μια από τις πιο σημαντικές κοινωνικές αποστολές της.

Η παράδοση των δεμάτων εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων και της ΕΛΤΑ Courier με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από την οποία ο Όμιλος ΕΛΤΑ έχει αναλάβει να καλύπτει δωρεάν τις ανάγκες του Οργανισμού για αποστολές εγγράφων και δεμάτων σε όλη τη χώρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΤΑ Courier, κ. Ερρίκος Τζαβάρας δήλωσε:

 

«Η προσπάθεια δε σταματάει εδώ, καθώς η ΕΛΤΑ Courier αλλά και συνολικά ο Όμιλος ΕΛΤΑ, έχουν δεσμευτεί να υποστηρίζουν καθημερινά το έργο του «Χαμόγελου» καλύπτοντας δωρεάν όλες τις αποστολές δεμάτων και αλληλογραφίας του Οργανισμού για ένα χρόνο, αλλά και συμμετέχοντας ενεργά στην προώθηση της κουλτούρας του εθελοντισμού και της προσφοράς που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Η συνεργασία μας με το Χαμόγελο του Παιδιού είναι μια απόφαση που δίνει στην ΕΛΤΑ Courier και σε όλους τους ανθρώπους της που παραδίδουν με συνέπεια και ταχύτητα, δεκάδες χιλιάδες δέματα σε όλη την Ελλάδα, τη δυνατότητα να υπηρετήσουν έναν ακόμα σημαντικό κοινωνικό σκοπό. Το να θέσουμε τη δυναμική του δικτύου μας στη διάθεση ενός από τους σημαντικότερους οργανισμούς στη χώρα μας και να υποστηρίξουμε το εξαιρετικό έργο που επιτελεί, αποτελεί για όλους μας τιμή αλλά και ευκαιρία για να συνεισφέρουμε στο κοινωνικόσύνολο, διεκπεραιώνοντας μερικές από τις πιο σημαντικές «αποστολές»  που θα διαχειριστούμε τη φετινή χρονιά», σημείωσε ακόμη ο κ. Τζαβάρας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Κ. Γιαννόπουλος δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε και δημόσια τη συνεργασία μας με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και την ΕΛΤΑ Courier. Ο όμιλος με ιδιαίτερη και ουσιαστική κοινωνική ευαισθησία αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τις ανάγκες του Οργανισμού μας, αναλαμβάνοντας τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών εγγράφων και δεμάτων ανά την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και η ΕΛΤΑ Courier μέσω των υπηρεσιών τους διευκολύνουν την καθημερινή επικοινωνία μας με τους υποστηρικτές μας και παράλληλα, μέσω της μείωσης των σχετικών δαπανών, μας δίνουν τη δυνατότητα να επικεντρώσουμε τις δυνάμεις μας στην κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών των παιδιών που υποστηρίζουμε.

Παράλληλα καλωσορίζουμε και το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών στην ευρύτερη οικογένεια των εθελοντών μας! Άμεσα θα υλοποιηθούν δράσεις, που στοχεύουν στην ενημέρωση, κινητοποίηση και εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων του ομίλου, προς όφελος κάθε παιδιού και της οικογένειάς του που βρίσκεται σε ανάγκη στην Ελλάδα».

Η κοινωνική προσφορά, βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας εποχής της ΕΛΤΑ Courier, αλλά και του ευρύτερου ομίλου των ΕΛΤΑ, που με δύο αιώνες προσφοράς στην ελληνική κοινωνία, έρχεται και στην περίσταση αυτή να συνεισφέρει σε έναν εξαιρετικό σκοπό. Θα ακολουθήσουν και νέες δράσεις , στηρίζοντας κάθε παιδί και οικογένεια που έχει ανάγκη την προσφορά μας.