ΕΛΤΑ Courier: δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Πάσχα

Δημοσιεύτηκε στις 15-07-2021

Η ΕΛΤΑ Courier συνεχίζοντας τη στήριξή της στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προχώρησε στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τους εργαζόμενους της εταιρείας, με σκοπό να διοχετευθούν στα παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του Οργανισμού.
Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, στα κεντρικά της εταιρείας, συγκεντρώθηκαν 16 δέματα με δεκάδες είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία απεστάλησαν στον Οργανισμό, προκειμένου να διαμοιραστούν στα σπίτια που εντάσσονται σε αυτόν.
Παράλληλα, η ΕΛΤΑ Courier, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Οργανισμού, δημιούργησε και σχεδίασε μοναδικές Πασχαλινές λαμπάδες και κάρτες, οι οποίες μοιράστηκαν στους συνεργάτες και εταιρικούς πελάτες της, παροτρύνοντάς τους να στηρίξουν με τη σειρά τους τον Οργανισμό στα πλαίσια των εορτών του Πάσχα. Οι δημιουργίες αυτές, στάλθηκαν επιπλέον σε bloggers & influencers για να κινητοποιήσουν ακόμη περισσότερο το κοινό στα social media σε ό,τι αφορά τη λειτουργία, τις ανάγκες και το έργο του Οργανισμού.
Η ΕΛΤΑ Courier στηρίζει με κάθε τρόπο τη δράση του Οργανισμού, που εδώ και 25 χρόνια αγκαλιάζει κάθε παιδί που έχει ανάγκη. Βρίσκεται πάντα δίπλα του, ενισχύοντας το έργο του αλλά και βοηθώντας έμπρακτα τους μικρούς του ήρωες να έχουν πάντα το «χαμόγελο» που τους αξίζει.