Μαγικά Χριστούγεννα με «χαμόγελο»!

Δημοσιεύτηκε στις 22-12-2021

Την «καρδιά τους» στα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού» άνοιξε, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ο όμιλος ΕΛΤΑ που υποδέχτηκε τους μικρούς τους φίλους στο Κέντρο Διαλογής Αττικής. Μία μαγική Χριστουγεννιάτικη γιορτή στήθηκε εκεί που χτυπάει «η καρδιά» των ΕΛΤΑ και έχει εγκατασταθεί το 1ο Ρομποτικό Σύστημα Διαλογής, που φόρεσε και αυτό τα γιορτινά του για χάρη των παιδιών του «Χαμόγελου».

Οι μικροί φίλοι απόλαυσαν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που είχε παιχνίδια, ζεστή σοκολάτα, ξωτικά, face painting, μουσική και πολλή χαρά. Τα πρόσωπα των παιδιών έλαμψαν με τα πιο ζεστά και φωτεινά χαμόγελα, τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη γέμισαν με χρώματα, ζωγραφιές και ευχές, τα γραμματόσημα επικολλήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες και πολύχρωμοι φάκελοι γεμάτοι ευχές ταχυδρομήθηκαν στο κόκκινο γραμματοκιβώτιο. Στο τέλος, τα παιδιά έγιναν, με μεγάλο ενθουσιασμό, βοηθοί του Άι- Βασίλη και δεν σταμάτησαν να γεμίζουν τα ρομποτάκια με πακέτα δώρων που προορίζονταν για παιδιά σε όλη την χώρα.

Στο πλαίσιο της μοναδικής αυτής γιορτής, οι άνθρωποι των Ελληνικών Ταχυδρομείων και της ΕΛΤΑ Courier, που συμμετείχαν στη διοργάνωση, προσέφεραν την αμοιβή τους για τους σκοπούς του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».