Χρυσό βραβείο για 2η συνεχόμενη χρονιά για την ΕΛΤΑ Courier στα Franchise Success Awards!

Δημοσιεύτηκε στις 25-07-2022

Tο χρυσό βραβείο για την κατηγορία «FRANCHISOR SOCIAL RESPONSIBILITY» απονεμήθηκε στην ΕΛΤΑ Courier ως αναγνώριση της μεγάλης συνεισφοράς της εταιρείας στην ανάπτυξη της αγοράς του Franchising αλλά και συνολικά στην οικονομία και την κοινωνία.

Τα Franchise Success Awards επιβραβεύουν τις εταιρείες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και τις προκλήσεις των καιρών, έχοντας διαγνώσει τις αλλαγές στο πεδίο του ανταγωνισμού και έχοντας βελτιώσει τη συνολική αγοραστική εμπειρία. Πρόκειται για εταιρείες που επενδύουν με συνέπεια στα σημεία διαφοροποίησης, διαμορφώνοντας και μία συγκροτημένη επιχειρηματική πρόταση.

Στόχος των Franchise Success Awards είναι η προβολή των βέλτιστων πρακτικών και των στοιχείων που ισχυροποιούν το franchising και ευρύτερα την ελληνική οικονομία.

Το βραβείο απoτελεί μια σημαντική αναγνώριση των ενεργειών της ΕΛΤΑ Courier για την ταχύτητα, το εύρος μετασχηματισμού και την κοινωνική ευθύνη που επιδεικνύει. Σε έναν κλάδο o οποίος αποτελεί το συνδετικό κρίκο για τη διατήρηση του εμπορίου, η ΕΛΤΑ Courier επιτυγχάνει σημαντική ανάπτυξη του δικτύου franchise. Θέτοντας στο επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του, η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης.