* Η χρέωση ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τον πάροχο

Μήνυμα Προέδρου

H νέα εποχή για την ΕΛΤΑ Courier έχει ήδη ξεκινήσει. 

Η ΕΛΤΑ Courier δραστηριοποιείται στον τομέα των ταχυμεταφορών από το 2000. Είναι θυγατρική των Ελληνικών Ταχυδρομείων και αποτελεί τη συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ,  η οποία άρχισε να προσφέρεται στην  ελληνική αγορά το 1986. Η δημιουργία της εταιρείας προέκυψε ακριβώς από την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός διαφορετικού και εξειδικευμένου φορέα στην αγορά των ταχυμεταφορών, ο οποίος θα λειτουργεί με όρους ιδιωτικής επιχείρησης.

Καθώς λειτουργούμε σε μια πλήρως απελευθερωμένη και έντονα ανταγωνιστική αγορά, το περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούμαστε να επιχειρήσουμε είναι εξαιρετικά «απαιτητικό». Εμείς όμως μετατρέψαμε την πρόσκληση αυτή σε επιτυχία, καθώς, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, ο προηγούμενος  χρόνος ήταν μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος για την ΕΛΤΑ Courier.

Με επίκεντρο την εξυπηρέτηση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των πελατών μας και την ευελιξία στην προσαρμογή των υπηρεσιών μας σε αυτές, και γνώμονα την υιοθέτηση των πιο πρόσφατων τεχνολογικών εξελίξεων και των πιο σύγχρονων πρακτικών διοίκησης, εφαρμόσαμε μια σειρά από πρωτοποριακές αλλαγές, που αφορούν στην αποτελεσματικότερη οργάνωση της λειτουργίας μας, στην αύξηση της παραγωγικότητας συνολικά και στην παροχή καλύτερης εξυπηρέτησης.

Η εντυπωσιακή αύξηση τόσο των πωλήσεων, όσο και των συνολικά διακινηθέντων αντικείμενων το έτος 2017, απέδειξαν πως η ΕΛΤΑ Courier ανταπεξέρχεται σήμερα επάξια στα σύγχρονα δεδομένα τόσο της ελληνικής όσο και της παγκόσμιας αγοράς ταχυμεταφορών και μπορεί να προσβλέπει, μέσα στην επόμενη διετία, στην απόκτηση ακόμα μεγαλύτερου μεριδίου στην εγχώρια αγορά ταχυμεταφορών. Ευχαριστώ από καρδιάς τους στενούς συνεργάτες μου, όλους τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της ΕΛΤΑ Courier γι’ αυτή την επιτυχία και την εμπιστοσύνη για την κοινή πορεία μας στο μέλλον.

Η πολυετής ιστορία μας, η εξειδίκευση των ανθρώπων μας αλλά κυρίως η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά όλων μας, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τον τελικό στόχο μας: να έχουμε τον καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας ποιοτικά ανώτερης εφοδιαστικής αλυσίδας, με απόλυτο σεβασμό στην επιχειρηματικότητα και τον τελικό καταναλωτή. Άλλωστε, η επιτυχία σχετίζεται με την απόδοση: οι επιτυχημένες επιχειρήσεις οφείλουν σήμερα να προσφέρουν αυτό που χρειάζεται ο πελάτης, τη στιγμή που το χρειάζεται και στο επίπεδο ποιότητας και τιμής που το χρειάζεται.

Και για όλους εμάς, τους ανθρώπους της ΕΛΤΑ Courier, αυτές είναι οι προτεραιότητές μας:

Ανάπτυξη υπηρεσιών και λύσεων με επίκεντρο τις ιδιαίτερες και συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες ταχυμεταφορών των πελατών μας!

Συνεχής και συνεπής συμβολή στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων των πελατών μας!